ماردین / رژیم لاغری / رژیم غذایی

بازدید :330
شنبه 5 فروردين 1396زمان :13:02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لوبیا سفید:
سرشار از پروتئین و فیبر محلول کاهنده کلسترول است. حبوبات سبکی مثل لوبیا سفید، برای کند کردن روند افزایش قند خون بسیار مفید می باشند. به عنوان بخشی از تحقیقات به عمل آمده در دانشگاه تورنتو در سال ۲۰۱۲، ۱۲۱ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲ یک رژیم غذایی سالم حاوی یک فنجان لوبیا سفید یا غلات سبوس دار را به صورت روزانه انجام میدادند. پس از سه ماه، مشاهده شد که گروه مصرف کننده ی حبوبات، سطح یک هموگلوبین یا همان A1C که کنترل متوسط قند خون را بر عهده دارد، حدود دو برابر کاهش چشمگیر تری نسبت به گروه مصرف کننده ی غلات داشت.

اسفناج:
اسفناج یکی از بسیار سبزیجات برگدار است که یافته ها نشان داده شده است که قادر خطر ابتلا به دیابت تا میزان زیادی کاهش دهد. محققین طی مطالعات خود در بریتانیا دریافته اند افرادی که در طول روز بیش از یک وعده اسفناج و سایر سبزیجات برگ دار مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از نیم وعده به صورت روزانه اسفناج مصرف کرده بودند، خطر ابتلا به دیابت را حدود ۱۴ درصد کاهش دادند. این سبزی به طور خاص غنی از ویتامین K، همراه با مواد معدنی گوناگون از جمله منیزیم، فولات، فسفر، پتاسیم و روی می باشد. اسفناج یک منبع خوب از لوتئین و زیگزانتین گیاهی و فلاونوئیدها های مختلف هست. اگر چه اسفناج یک منبع غنی از کلسیم نیز هست، اما ماده دیگری در اسفناج به نام اگزالیک اسید در اسفناج وجود دارد که مانع جذب کلسیم می شود. برای حل این مشکل پیشنهاد می شود اما شما می توانید اسفناج را به مدت یک دقیقه بجوشانید تا اثر این ماده ی شیمیایی کاهش یابد.

سیب زمینی شیرین:
یک بررسی نشان داد که سیب زمینی شیرین قند خون ناشتا را به میزان ۱۰ تا ۱۵ مرتبه کاهش میدهد. سیب زمینی شیرین همچنین شامل آنتوسیانین بوده که حاوی رنگدانه های طبیعی است که سیب زمینی شیرین را به رنگ نارنجی تیره تبدیل کرده و حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان می باشد. همچنین گفته شده که سیب زمینی شیرین خواص ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد میکروبی دارد.

گردو:
درخت گردو گسترده ترین نوع درخت دانه ای در جهان است، و در اکثر مناطق دنیا یافت می شود. گردو حاوی اسید چرب اشباع نشده به نام اسید آلفا لینولنیک، است که نشان داده شده است برای کاهش التهاب بسیار موثر است. ال- آرژنین، امگا ۳، فیبر، ویتامین E، و دیگر مواد شیمیایی گیاهی موجود در گردو و دیگر درختهای با دانه ی مشابه به سبب غنی بودن از انواع ویتامینها و مواد ضروری بدن، پتانسیل های زیادی را دارا می باشند : دانشمندان دریافتند که آنها آنتی اکسیدان، ضد سرطان، ضد ویروسی بوده و مانع ابتلای فرد به کلسترول بالا می شود. این خواص می تواند کمک به توقف و پیشرفت بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری قلبی نماید. همچنین صرف مدت زمان لازم برای شکستن گردوها باعث میشود بدن زمان کافی برای ذخیره ی مواد مغذی داشته باشد و افراد ضمن دریافت کالری کمتر زودتر احساس سیری خواهند نمود.

کوینولا (بذر گنه گنه):
طعم کوینولا مانند طعم دانه غلات است، اما آن را بیشتر مرتبط با اسفناج می دانند. بر خلاف بسیاری از غلات، کوینولا یک منبع فشرده از پروتئین "کامل" بوده (۱۴ گرم در هر نصف فنجان) و تمامی نه اسیدهای آمینه ضروری را دارا می باشد. یکی از این آمینو اسیدها لیزین نام دارد، که به بدن در جذب همه که کلسیم های چربی سوز کمک می کند و همچنین باعث تولید کارنیتین، که یک ماده غذایی مسئول تبدیل اسیدهای چرب به انرژی ست، می شود که نتیجتا کمک به کاهش کلسترول می نماید. یکی از مهمترین غذاهای دانه مانند غنی از فیبر، کوینولا ست که شامل ۲/۶ گرم در هر ۲/۱ فنجان می باشد. این فیبر کمک به متعادل شدن سطح خون می کند و به مدت طولانی تری افراد را سیر نگه می دارد.

دارچین:
مطالعات متعدد نشان داده است که این ادویه خوشمزه می تواند به کاهش قند خون کمک کند. در مجله مراقبت از افراد دیابتی به این موضوع اشاره شده که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که یک یا چند گرم دارچین به طور روزانه مصرف کرده بودند، قند خون آنها در حالت ناشتا ۳۰ درصد کاهش یافته بود. آنها همچنین تری گلیسرید، کلسترول LDL و کلسترول نهایی خود را با بیش از ۲۵ درصد کاهش مشاهده نمودند. لازم به ذکر است که دارچین سرشار از کروم بوده، که یک ماده معدنی است و باعث افزایش اثرات انسولین می شود. علاوه بر این، دارچین سرشار از پلی فنل و انواع آنتی اکسیدان است که تمامی رادیکال های آزاد در خون را جمع آوری می کند، بدن را از ابتلا به سرطان محافظت کرده و التهاب های بدن را کاهش میدهد و نتیجتا سبب ایجاد ایمنی بیشتر بدن در دیابت و بیماری های قلبی می شود.

کالر گرین یا کولارد سبز:
سبزیجات دارای برگهای سبز تیره مانند کولارد سبز که نوعی از خانواده ی کلم سانان است، منابع بسیار خوبی از ویتامین C بوده که به کاهش کورتیزول را در بدن کمک می کند و به تبع آن موجب کاهش التهاب نیز می شود. کولارد سبز (و دیگر سبزیجات چلیپایی مانند کلم پیچ و کلم بروکسل) نیز منبع خوبی از اسید آلفا لیپوئیک (ALA) است. این ریز مغذی ها کمک به کنترل استرس در افراد می کند. هنگامی که دانشمندان در موسسه لینوس پائولینگ در دانشگاه ایالتی اورگان به موشهای پیر ALA تزریق کردند، آنها دریافتند که بدن حیوانات به خودی خود آنتی اکسیدان مورد نیاز خود را ساخته، که آنها را قادر به مقاومت در برابر مواد سمی در موجود در محیط زیست می نماید، و به کاهش التهاب نیز کمک می کند. خبری خوش برای دیابتی ها: ALA نیز به کاهش قند خون کمک می کند و می تواند کمک به تقویت اعصاب آسیب دیده توسط نوروپاتی دیابتی گردد.

زردچوبه:
به احتمال قوی زردچوبه محافظ سلامت کل شبه قاره هند از حدود ۵۰۰۰ سال گذشته تا کنون است. زردچوبه در رژیم غذایی سنتی هند مشتمل بر برنج و آرد نان سفید وجود دارد، که به سرعت موجب هضم کربوهیدراتهایی می شود که به طور چشمگیری باعث افزایش قند خون می شوند. وجود زردچوبه – این ادویه زرد رنگ که بسیاری از غذاهای حاوی کاری، رنگ خود را بدهکار این ادویه هستند، کمک به کنترل تاثیر بسیار زیاد آن بر قند خون می کند. کورکومین، ماده فعال در زردچوبه، ترکیبی ست که موجب تنظیم سوخت و ساز چربی در بدن می شود. کورکومین طور مستقیم بر روی سلول های چربی، سلول های پانکراس، سلول های کلیه و سلول های عضلانی، کاهش التهاب و مسدود کردن فعالیت های مولد فاکتور نکروز تومورهای سرطان زا و IL-6 ، اثر می گذارد. کارشناسان معتقدند که عملکرد ترکیبی همه این عوامل با یکدیگر، کورکومین را قادر می سازد تا مقاومت به انسولین بدن، قند خون بالا و کلسترول بالا، و سایر علائم مربوط به چاقی را از میان بردارد.


مشاهده پست مشابه : ۱۵ ابر خوراکی مفید برای دیابتی ها (بخش اول)
بازدید :342
چهارشنبه 25 اسفند 1395زمان :14:14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شکلات:
شکلات سرشار از فلاونوئیدها است و تحقیقات نشان می دهد که این مواد مغذی موجب کاهش مقاومت بدن به انسولین، بهبود حساسیت به انسولین، کاهش سطح انسولین و قند خون ناشتا و رفع ولع سیری ناپذیر نسبت به خوراک می شود. اما این را بدانیک که همه شکلاتها شبیه هم به وجود نیامده اند. در تحقیقات به عمل آمده در سال ۲۰۰۸ از دانشگاه کپنهاگ، گزارش ها حاکی از آن بود که افرادی که شکلات تلخ مصرف کرده بودند، در مقایسه با داوطلبانی که شیر کاکائو مصرف کرده بودند، به رغم دریافت سطحی پایین تر از فلاونوئیدهای مفید (و اغلب، قند بیشتر و چربی بیش از حد)، کمتر میل به خوردن خوراکی های شیرین، شور، و یا غذاهای پر چرب را داشتند. مصرف شکلات تلخ باعث شد داوطلبان به مقدار پیتزایی که برایشان در نظر گرفته شده بود و قرار بود در همان روز مصرف کنند، با کاهش ۱۵ درصدی تخمین زده شده دست رد بزنند. همچنین تحقیقات در پنج سال اخیر نشان داده اند که فلاونوئیدهای موجود در شکلات برای کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی، داشتن فشار خون نرمال و کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی، به میزان ۲ درصد نقش به سزایی داشته است.

کلم بروکلی:
کلم بروکلی یک ابرقهرمان ضد دیابتاست. همانند دیگر سبزیجات چلیپایی مانند کلم و گل کلم. بروکلی حاوی ترکیبی به نام سولفورافان است، که باعث بسیاری از فرآیندهای ضد التهابی شده که بهبود کنترل قند خون و محافظت از رگ های خونی را بر عهده دارد و از آسیب های قلبی و عروقی که اغلب یکی از عوارض دیابت است، جلوگیری می کند. (بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر افراد مبتلا به دیابت است، بنابراین خواص این ماده غذایی می تواند تواند یک منجی محسوب شود.). سولفورافان نیز کمک به ایجاد تلنگری در مکانیزم سم زدایی طبیعی بدن می نماید و باعث می شود آنزیم های خطرناک مولد سرطان، به ساده ترین شکل ممکن از بدن دفع شوند.

بلوبری:
بلوبری در واقع با این ویژگی ها برجسته می شود؛ آنها شامل دو نوع فیبر هستند به این شرح: نامحلول (که "نابودگر" چربی از سیستم شما هستند) و فیبر محلول (فرایند خالی شدن معده را کند و به ارامی کرده و نتیجتا منجر به بهبود کنترل قند خون میشود) . در مطالعه انجام شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده، افرادی که روزانه دو و نیم فنجان آب بلوبری را به مدت ۱۲ هفته مصرف کرده بودند، به طرز چشمگیری شاهد کاهش قند خون، از بین رفتن افسردگی و بهبود عملکرد حافظه خود بودند. محققان معتقدند این نتایج را به دلیل وجود آنتوسیانین موجود در انواع توت ها حاصل شده است. آنتوسیانین یک ماده شیمیایی طبیعی است که وظیفه کاهش سلول های چربی و نیز تحریک انتشار آدیپونکتین،( یا همان هورمونی که باعث تنظیم سطح قند خون می شود) را بر عهده دارد. افزایش سطح آدیپونکتین می تواند کمک به حفظ قند خون در سطح پایین نموده و منجر به افزایش حساسیت افراد نسبت به انسولین شود.

جو دوسر:
ممکن است نتوانید از بلغور جو دوسر را به عنوان یک ابر خوراکی تجسم کنید، اما خوب است بدانید که جو دو سر قادر است کمک به کاهش خطر ابتلا به دیابتنوع ۲ نماید. بلغور جو دوسر حاوی مقادیر بالایی از منیزیم است که به بدن در استفاده از گلوکز کمک می کند و باعث صحیح ترشح شدن انسولین می گردد. تحقیقات هشت ساله نشان داده است خطر دیابت نوع ۲ در زنان با یک رژیم غذایی غنی از منیزیم کاهش ۱۹ درصدی داشته است، و نیز در زنانی که به طور منظم غلات کامل مصرف می نمودند، کاهش این خطر ۳۱ درصد بوده است. پخت جو دوسر بسیار آسان و سریع است، اما زمانی که دانه ها به صورت غلات کامل مصرف می شوند، حاوی فیبر بالا، مواد مغذی و آنتی اکسیدانها می باشند که پروسه ی هضم غذا را به بهترین نحو انجام داده و باعث می شود قند خون تثبیت قابل قبول تری داشته باشد.

ماهی:
ماهی یک اسطوره ی لاغری است: سرشار از پروتئین بوده، و از این لحاظ موجب جلب رضلیت شما می شود؛ اما از طرفی، ماهی حاوی نوعی خاصی از چربی ست که موجب ایجاد التهاب سرد در بدن می شود. هزاران مطالعه گوناگون نشان می دهد افرادی ک دارای بالاترین سطح خونی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، از التهاب کمتری در سراسر بدن خود رنج میبرند. در واقع این التهاب منجر به افزایش وزن و وخیم تر شدن عوارض دیابتمی شود.
یک رژیم غذایی غنی از ماهی همچنین می تواند خطر ابتلا به مشکلات سلامتی، به خصوص سکته مغزی را کاهش دهد. در تحقیقی که در دانشگاه اموری در سال ۲۰۱۰ انجام شد، گزارش شده است، افرادی که ماهی را به صورت پخته، کبابی یا بخار پز مصرف کرده اند، احتمال بروز سکته مغزی را برای خود ۳ درصد کاهش می دهند. (با این حال، مصرف ماهی به شکل سرخ شده مانند اواع فست فودها ساندویچ ماهی و غذاهای دریایی سرخ شده در روغن بسیار مضر و خطرناک است)

روغن زیتون:
طبق آخریت یافته ها در اسپانیا، گفته شده که تبعیت از یک رژیم غذایی به سبک مدیترانه ای که غنی از روغن زیتون است، باعث کاهش خطر ابتلا به دیابتنوع ۲ تا ۵۰ درصد نسبت به یک رژیم غذایی کم چربی می شود. به طور مستقل، محققان در دانشگاه فنی مونیخ (TUM) و دانشگاه دریافته اند که مصرف روغن زیتون در مقایسه با سایر روغن ها و چربی ها نظیر چربی خوک، کره و کلزا (کانولا) بسیار مفید تر است و نیاز بدن به چربی ها را در مقایسه با سایر روغن ها بهتر تامین می کند. علاوه بر این، روغن زیتون منبعی برجسته از چربی های اشباع نشده است و نیز سرشار از مواد مغذی آنتی اکسیدان بوده که سلول ها را از آسیب حفظ کرده و از پیشرفت بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

پوسته ی افسرزه (پسیلیوم):
از این مکمل سرشار از فیبر، برای تسکین یبوستهای مزمن استفاده می شود. همچنین ثابت شده است برای برای کنترل قند خون افراد مبتلا به دیابتبسیار مفید است.در بررسی های انجام شده در سال ۲۰۱۰ از دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، تاثیر به سزای این گیاه از منظر اصول دارو شناسی تایید و منتشر شد . افرادی که قبل از صرف هر وعده ی غذایی، پسیلیوم مصرف می کردند، پس از غذا، سطح قند خونشان ۲ درصد کمتر از کسانی که از مکمل استفاده می کردند، کاهش پیدا نمود. نکته: محققان توصیه نموده اند حداقل چهار ساعت پس از مصرف پسیلیوم صبر کرده و سپس سایر داروهای خود را مصرف کنید، زیرا که پسیلیوم می تواند سرعت جذب آنها را کاهش دهد.
درمان دیابتبا هوشمندانه ترین رژیم غذایی ماردین


مشاهده پست مشابه : ماردین | درمان دیابت با هوشمندانه ترین رژیم غذایی / رژیم لاغری
بازدید :296
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :13:25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بازدید :323
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :13:22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به وبلاگ خود خوش امدید
با سلام.به دنیای ویستا بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز ویستا بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در ویستا بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید. در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در ویستا بلاگ سپری نمایید...

مشاهده پست مشابه : کراس فیت برای کودکان
درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 8
  • بازدید کننده امروز : 9
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 10
  • بازدید ماه : 66
  • بازدید سال : 240
  • بازدید کلی : 13255
کدهای اختصاصی